Országos Alkoholmentes Nap október 27.

 

Országos Alkoholmentes Nap október 27.

Az október 27-re hirdetett első Országos Alkoholmentes Nap a szervezők szándéka szerint pár év alatt országos mozgalommá válhat.

A Heim Pál Alapítvány idén először hirdeti meg az Országos Alkoholmentes Napot 2015. október 27-re, amihez minden magánszemély, szervezet és felelős vállalkozás csatlakozhat az alkoholfogyasztás egynapos mellőzésével és az egészséges szórakozást, mértékletességet hirdető aktivitással. A kezdeményezés egyedülálló, hiszen - a füstmentes és kábítószerellenes nap ellenére - egyelőre nincs olyan hazai vagy nemzetközi nap, ami az alkohol okozta ártalmakra hívná fel a figyelmet. Ezt a hiányt pótolja a Heim Pál Alapítvány Alkoholstop Programja, ami az alkohol okozta ártalmak visszaszorítását tűzte ki célul, és 2015 tavaszi indulása óta országos hálózattá nőtte ki magát.

Az október 27-re hirdetett első Országos Alkoholmentes Nap a szervezők szándéka szerint pár év alatt országos mozgalommá válhat, ahol a mérték újra értéket jelent, és az egészséges kikapcsolódásé a főszerep.

A Heim Pál Alapítvány az első Országos Alkoholmentes Nap alkalmából idén a Programhoz első önkormányzatként csatlakozott Józsefvárossal ünnepel: az Alapítvány és az Önkormányzat 15 órakor a H13 Központban tartott ünnepi rendezvényen adja át a kerületi középiskolásoknak hirdetett Alkoholstop Kreatív Pályázat díjait. A diákpályázat október 19-én zárul, a felhívás a jozsefvaros.hu portálon és ezen a linken.

weborvos

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr47953798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása