Meghivo_leoamici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Január 10-én, kedden 19 órakor minden érdeklődőt szeretettel várunk a Megállóba, aki meg akar merítkezni egy nem mindennapi színházi és zenei élményben! A program: Orwell – Állatfarmja a Leo Amici Alapítvány előadásában, valamint Zörgő feat. Romengo koncert.

 

„Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek” – az orwelli szatíra e gúnyos és hátborzongató mondata fejezi ki talán a legpontosabban, milyen is a komlói Leo Amici Alapítvány színház- és mozgásterápiás csoportja által már több ízben, nagy sikerrel bemutatott darab, az Állatfarm.

 

 

A Miodragovits Vince színházterapeuta által rendezett előadás belföldön és külföldön egyaránt bizonyított már: legutóbb Ausztriában lehettünk tanúi, hogy a mondanivalóval tökéletes összhangban lévő mozdulatok, gesztusok, üvöltések, nevetések és félmeztelen férfitestek borzongással vegyes feszültségben tartják az idegen nyelvű közönséget is.

 

 

A színházi előadást Zörgő feat. Romengo koncert követi. Aki figyelemmel kíséri a Megállóban zajló eseményeket, annak már nem jelent meglepetést, hogy az Európa-szerte elismert, autentikus oláh cigányzenét játszó Romengo Együttes – a zenekar tagjai közül többeket ismerhetünk már az Ando Drom, Romano Drom együttesekből, Palya Bea koncertjeiről, legújabban pedig a United című “Playing for Change” produkcióból – a Megálló Zörgőkörével kiegészülve újraalkotja, elvarázsolja a dalokat és a közönséget egyaránt.

 

A helyszínen a Pavlov Kávézó büfével várja vendégeinket.

 

További információk:

www.leoamici.hu
www.romengo.com
facebook.com/megallocsoport

 

Cím: Budapest, VIII. kerület, József utca 49. A belépés ingyenes.

 

Néhány kedvcsináló zenei csemege:

 

 

Forrás: stopgroup .hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr893517213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása