Segítő csoportot  indítottunk függőséggel küzdő szülők tinédzser gyermekeinek

 

Örömmel adunk hírt róla, hogy ferencvárosi ambulanciánk a H52 Ifjúsági Irodával együttműködve egy olyan csoportot indít el, amely Magyarországon még újdonságnak számít. Olyan fiatalokat várunk ebbe a csoportba, akiknek valamelyik vagy mindkét szülője függőségi problémával küzd.

Túl sokat iszik vagy folyton nyugatókat kap be? A lényeg, hogy azt látod rajta, hogy szinte nem is tud nélküle meglenni.

Nálunk semmitől sem kell tartanod! Itt biztonságban  beszélhetsz a nehézségeidről, a problémákról és  a fájdalmakról,  nálunk nincs mit szégyellned! A csoportot vezetők között van, aki maga  is átélt hasonlót, ezért őszintén, szabadon beszéhetsz velük, bátran felteheted a kérdéseidet! Támogatunk abban hogy nekik és a csoportnak köszönhetően, jobban megérthesd a saját  szerepedet  a családban és megtanulhatod azt is velük, hogyan teheted könnyebbé és elviselhetőbbé ezeket a terheket.

A csoportot  Kormos Piroska szociálpedagógus, pszichodráma asszisztens  a H52 Ifjúsági Iroda vezetője és Lovizer Dániel felépülő, addiktológiai konzultáns vezetik. A csoportok ideje csütörtök 16 óra.

Helye: H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér, Budapest, IX. Haller utca 52. bejárat az utcáról

Térkép, amely megmutatja, hogy találsz el hozzánk:

http://old.utcakereso.hu/bp.9.Haller_utca.52.

Gyertek és ajánljátok azoknak is, akiknek  még szükségük lehet rá! 

kékpont

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr48410680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása