Úgy van, ez egy pontosvessző. No de miért látható ez a jel egyre több és több emberen szerte a világban? Meg fogsz lepődni a válaszon!  

 

Mostanában egyre több fiatalon vehetünk észre egy furcsa kis jelet, egy pontosvessző tetoválást. A legváltozatosabb testrészeken találkozhatunk vele. 

 

Nemcsak egy trendi miniatűr tetkó divatról van szó, a pontosvessző nagyon fontos jelentéssel bír.

A “pontosvessző mozgalom” résztvevői ugyanis szeretetet és reményt közvetítenek olyan emberek felé, akik depresszióval, öngyilkos gondolatokkal, vagy valamilyen függőséggel küzdenek.

És miért pont egy pontosvesszőt választottak emblémájuknak?

A pontosvesszőt az írók akkor használják, amikor befejezhetnének egy mondatot, de úgy döntenek, hogy még folytatják. Jelen esetben az író te vagy, és a mondat pedig az életed.

Az emberek általában megkérdezik viselőiktől, mit jelent ez a furcsa tetoválás, ilyenkor pedig kialakul egy beszélgetés. Így még több ember ismeri meg ezt a célt mozgalmat.

Akinek a családjában, ismerősei között van olyan, aki szenved (esetleg múlt időben, szenvedett…) valamiféle mentális betegségben, az tudja, hogy ilyenkor elengedhetetlenül fontos a szeretet és a szolidaritás kifejezése a rászoruló felé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr878147598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása