Képtalálat a következőre: „A spuri kiválóan passzol a norvég munkaetikához”

Amfetaminfogyasztókkal vettek fel interjúkat az Oslói Egyetemen, arra volt kíváncsiak, hogy az emberek mire használják a szert.

Persze nagyon sokan speedeznek bulizáshoz, de meglepően sokan beszéltek arról, hogy a munkához is jól jön a gyorsulás.

A norvég kutatók azt találták, hogy a fizikai munkát végző férfiak egy része azért szed amfetamint, hogy jobban és tovább bírja a melót.

“Imádok dolgozni, az amfetamintól pedig még többet tudok beleadni, gyorsabban megy minden. Nagyon hatékony vagyok olyankor.”

Ezt mondta az egyik férfi. A nők között olyanok speedeztek, akik a család mellett több munkahelyen is dolgoztak, és az anyag segített nekik, hogy minden feladatukat el tudják látni.

Miközben a megkérdezettek sok pozitív hatásról számoltak be, a speed nyilván nagyon veszélyes, könnyű rákapni, és hosszútávon agykárosodást, és személyiségzavarokat is okoz.

Az mindenképpen érdekes, ahogy ebből a tanulmányból is kiderült, hogy az emberek társadalmi státusza szorosan összefügg az általuk használt szerekkel: a középosztályi léthez jobban illik a “gondolkodtató” marihuána, míg a kétkezi munkások körében a teljesítményjavító amfetamin az elterjedtebb. 

erdelyip - 444.hu 

 

"A középosztályi léthez jobban illik a “gondolkodtató” marihuána, míg a kétkezi munkások körében a teljesítményjavító amfetamin az elterjedtebb." Ez szerintetek is így van?

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr87245985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása