Az INDIT Bulisegély szolgálat 36 fős, orvosokból, pszichológusokból, mentőápolókból és szociális munkásokból álló stábbal biztosítja a fesztiválozók önfeledt szórakozását Ozorán. A képzett szakemberek a fesztivál központi részén elhelyezkedő Haven sátorban 24 órás szolgálatot látnak el július 29. és augusztus 4. között. Az INDIT ártalomcsökkentő tevékenységének célja, hogy a látogatók biztonságos szórakozását biztosítsa. 

Az arra rászorulók számára nyújtott szakmai segítség mellett szőlőcukorral, ásványi anyagokkal: magnéziummal és kalciummal, ártalomcsökkentő csomaggal kínálják a betérőket. Ezen kívül a szolgálat munkatársai a nagyszínpad mellett vízosztással, folyamatos járőrszolgálattal biztosítják a gondtalan fesztiválozást.

A 2000 óta működő INDIT Bulisegély szolgálat elsősorban a dél-Dunántúlon, Pécsett, Kaposvárott, és ezen kívül Baján évente több ezer szórakozni vágyónak segít. Filozófiája, hogy a szervezet szolgáltatásai, valamint az objektív tájékoztatás révén a szerhasználat a lehető legkisebb egészségügyi kockázattal járjon. A szervezet szakemberei a helyi szórakozóhelyeken heti rendszerességgel vannak jelen, emellett több éve a Fishing On Orfű, a Rockmaraton, és idén 2. alkalommal az Ozora Fesztiválon teljesítenek szolgálatot. 

indit

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr996564287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása