Egyiptomi katonaorvosok bejelentették, hogy befejezték azoknak a gyógyszereknek és készüléknek a tesztelését, amely segítségével megtalálhatók lesznek a HIV és a hepatitis vírusokat.

 


 A technológia a Complete Curing Device (CCD) nevet kapta. A gyógyítás első szakaszában megkeresik a vírusokat, ezt követően komplex terápiát alkalmaznak. Ibrahim Abdel-Ati, az egészségügyi szolgálat tábornoka és Ahmed Amin, a szolgálat ezredese dolgozta ki az új technológiát. Ahmed Amin így számolt be a kutatásokról:

A fegyveres erők műszaki főosztálya kidolgozott és tesztelt két készüléket. Az egyik megkeresi a vírusokat a szervezetben, a másik pedig elpusztítja. A komplex terápia során gyógyszereket is alkalmazunk. A gyógyszereket és a készülékeket minden szakaszban tesztelték állat- és embereken folytatott kísérletek során az HIV és a hepatitis C vírusokra vonatkozóan. Ugyancsak vizsgálatot tartottunk arra vonatkozóan is, hogy a kezelést követő 33 hónap során mennyire volt stabil volt a páciensek egészségi állapota. A módszer kidolgozása 20 évet vett igénybe.

A gyógyszerekkel kapcsolatos vegyi elemzések 70 százalékát az oroszországi Dubna laboratóriumaiban végezték – közölte Ibrahim Abdel-Ati. Már akkor egyértelmű eredményt kaptunk, amikor a módszer kísérleti állatokon próbáltuk ki. A kezelést követően eltűntek a vírusok. Tudósaink tanulmányozták a vírusban levő kémiai kapcsolatokat, a vér komponensei közötti kémiai összefüggéseket. Megtalálták azt a módszert, amely segítségével a víruson belül megbontja ezeket a kapcsolatokat, ugyanakkor nem károsítja a vér komponenseit.

A gyógykezelés hat hónapot vett igénybe. Először tíznapos gyógyszeres kúrát végeztünk, majd 15-25 napon keresztül - a páciens állapotától függően - naponta egy órán át alkalmaztuk a készüléket. Majd ismét gyógyszeres kezelés következett egészen a hatodik hónap végéig.

Mennyire hozzáférhető a kezelés az Önök módszerével? Elképzelhető-e más fertőző betegségek kezelése ezzel a módszerrel?

A fertőzés okozta betegség gyógyításával egyidejűleg megszűnnek a másodlagos megbetegedéseket, mondjuk a diabéteszt vagy a látásromlást okozó provokáló körülmények. A módszerünk nem hat ki közvetlenül az alapbaj okozta másodlagos megbetegedésekre. Technológiánk segítségével elpusztítjuk a vírust, amely az elsődleges megbetegedést okozta. Ebben az esetben a másodlagos megbetegedések nem súlyosbodnak, és kezelhetők lesznek.

Ami pedig a kezelési költségeket illeti. Lényegesen olcsóbb lesz a nyugati módszereknél. Egy egyszerű munkás is különösebb anyagi kiadások nélkül gyógyulhat ezzel a módszerrel. És ez hamar bekövetkezik. Kezdetben egy vagy két katonai kórházban kezdjük el a munkát, majd a módszert a civil kórházakban is alkalmazni fogjuk. Hívatalosan július 1-jén kezdődnek el a kezelések. 

Tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr545871649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása