Legalábbis erős az önkormányzati szándék a múlt idő használatára: a holnapi testületi ülés egyik ma nyilvánossá vált előterjesztése szerint év végével kiraknák őket a helyiségből, ahol dolgoznak. Jogilag valószínűleg rendben a dolog, csak igen randa történet. Hogy miért? Több okból is: egyrészt nem beszél az ellátottakról, mármint hogy mi lesz velük, csupán annyit, hogy átmehetnek Ferencvárosba, meg majd novemberben lesz polgármesteri előterjesztés a hogyan továbbról. Másrészt a mostani anyagból úgy tűnik, pont a bérlő szervezetet nem kérdezték meg sem a panaszokról, sem a munkájukról. Hivatkoznak a lakosokra, a JVSZ-re meg a közteresekre (helyzetértékelő leveleik az előterjesztés mellékleteként olvashatók), de ők kimaradtak. Persze lehet, hogy véletlenül.

És közben hosszasan fejtegetik az előterjesztésben, hogy mekkora a baj, milyen fertőzött a terület. Erre ugye logikus lépés elküldeni az ellátót. Mert akkor nyilván rend lesz.

Van, ahol más utakat keresnek.

 A Központi Bizottság Világa 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr845524474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása