A segítés egy tűcsere programban sem csupán a steril fecskendőket jelenti. A Kék Pontban komplexen közelítjük meg klienseink támogatását, s ebből most Te is kiveheted a részed, ha van a környezetedben olyan számodra megunt, azonban még használható az alábbiak közül, amivel tudnál segíteni, s amit eljuttathatunk az arra rászorulóknak. A tárgyi adományosztást a Csere Csak Csajoknak programunkban indítottuk el, és rövid idő alatt olyan sikert ért el a szolgáltatás, hogy a nem csak nőknek szóló napokon is üzemeltetni szeretnénk.

Józsefvárosi Kontakt ártalomcsökkentő programunkba várunk:

női, férfi és gyerek ruházatot (jó állapotban, segítség ha télit és nyárit külön hozzátok, lehetőleg tisztán, mert sajnos nem tudunk mosni/mosatni) gyerekjátékot, könyvet, háztartási eszközöket, ágyneműt.

Nagyobb méretű adomány esetében, kérlek vedd fel telefonon a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi számon, nyitvatartási időben!

Helyszín: Budapest VIII. kerület Magdolna utca 43. (Magdolna - Lujza utca sarok)
Tel: 06/70-607-49-56.
Adományok átvétele:  kedd - péntek, 14-18 óra között.

Köszönjük, ha segítesz! 

Kékpont 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr925112457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása