Kedves Résztvevők! Nagyon örültünk, hogy ilyen sokan eljöttetek a 10.25-én megrendezett, "ÖNGONDOSKODÁS, A VÁLTOZÁS ÉS MEGÚJULÁS SZÜKSÉGESSÉGE" c. MADÁSZSZ konferenciára, reméljük hasznosnak ítéltétek a programot! Minden visszajelzést, kritikát örömmel fogadunk. Külön köszönet előadóinknak, akik az ügy iránti elkötelezettségből vállalták felkéréseinket, és a TASZ videós munkacsoportjának együttműködéséért! A diskurzus nem ért véget, az elhangzott igényeket és javaslatokat összegezzük és tervezünk tovább a jövőre is... Utózöngék a konferencia témáihoz a Civil Rádió november 13-án 19-20 óra között  elhangzó, Kapocs Ifjúságsegítő magazinban, FM 98!

A videóra rögzített előadások is hamarosan elérhetőek lesznek itt az oldalon, az előadások pdf változatai itt tekinthetők meg:

1. A szociális munkások, mint a Változások Ügynökei - Jász Krisztina, szociológus, PTE IGYK docens

2. A droghasználói csoportok bevonhatóságának esélyei Magyarországon- Móró Levente, DAATH.hu

3. Nemzetközi jó gyakorlatok a droghasználói klientúra bevonásában- Prof. dr. Rácz József, ELTE PPK Pszichológia Intézet Tanácsadás Pszichológiája Tanszék

4. "Adomány bolt" Magyarországon - Kovách Eszter, Közösségi Szociális Szövetkezet

5.Társadalmi Vállalkozásfejlesztés a NESsT-nél - Tóth Laura vállalkozásfejlesztési munkatárs, NESsT

6.Üzleti szemlélet érvényesítése egy stigmatizált társadalmi csoportot képviselő szervezetnél- Mészáros Mercédesz, Váltó-Sáv Alapítvány

 madaszsz

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr654887639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása