Országos konferenciát szerveznek az egészségügyben dolgozó szociális munkások. 

 

Október 17-én, szerdán 9-től 16 óráig, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyi Államtitkárságának épületében (1051 Bp., Arany János u. 6-8.) tartja első országos konferenciáját az Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Országos Egyesülete. A szervezők az egészségügyben végzett szociális munkát és ennek az egészségügyi ellátással való kapcsolatát állították a tanácskozás fókuszába. 

Nagy izgalommal várnak minden szociális és egészségügyi szakembert egy közös gondolkodásra a jó gyakorlatokról éppúgy, mint dilemmákról, kompetenciahatárokról, protokollokról és team-munkáról. A kórházi szociális munka során tapasztalják, hogy nagyon nagy szükség van arra, hogy a hozzájuk fordulók EGÉSZ-SÉGE érdekében együtt tegyenek.

A konferencia akkreditációja egészségügyi végzettségű szakemberek számára folyamatban van. A szociális szakemberek részére a konferencia nem akkreditált.

A nap programjáról részletek az www.eudszm.hu honlapon találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr584850350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása