"Szereted a bulit, szeretsz partizni? Egyetértünk, bulizni, partizni jó! A Kék Pont Party Service azért jött létre, hogy biztonságosabbá tegye a partizást, csökkentse a partidrogok és az alkohol okozta ártalmakat és segítse egy olyan partizó életstílus kialakulását, amely az örömre, a zenére, a közösségre és a közös tánc általi kiteljesedésre, az élményre helyezi a hangsúlyt! Ma Magyarországon hétvégenként és a nyári fesztiválokon sok ezren buliznak. Valamennyien felelősek vagyunk magunkért és egymásért, ezért készült ez a buli-kalauz. Sem a Party Service szolgáltatásban, sem ebben a füzetben nem célunk a moralizálás, nem támogatjuk vagy bátorítjuk sem a legális, sem az illegális drogok fogyasztását, de nem is ítélkezünk, csupán informálni szeretnénk. Célunk az, hogy Te magad is tudatos és mértékletes partizó légyés hogy minél több ember szórakozzon egészségesebben, biztonságosabban!"- olvasható a Sziget Fesztivál idejére megjelenő új, zsebredugható kiadványunk bevezetőjében.

Galaxis Útikalauz Partizóknak c. füzetkét a  Stérimar Magyarország legkedveltebb tengervizes orrspray családja támogatta.

Régi vágyunk teljesül most, amikor a Party Service programunk egy buli-kalauzt jelentet meg, első körben 10 ezer példányban! A farmerzsebbe tervezett, 10cm x 7cm-es, 16 oldalas  füzetke három nagyobb tartalmi egységre épül: ajánlatok buli előtt, a bulin és másnapra. Ezen felül bemutatjuk benne röviden a Party Service szolgáltatásait és említést teszünk a mertekletes.hu kampányunk legfontosabb üzenetéről is. A Sziget Party Service sátrában indítjuk a terjesztést, majd folytatjuk azt az őszi szezonban is.

Keressétek, olvassátok, terjesszétek!

És lévén hétvége jön, még egy kis ízelítő a Galaxis Útikalauz Partizóknak c. kiadványból, ártalomcsökkentő tanácsok bulizni készülőknek:

"Hamarosan indul a buli?

Sosem tudhatod, hogyan fog alakulni az esti party, de egy dolog biztos: ha elég felkészült vagy, csökkentheted annak kockázatát, hogy nem várt helyzetbe kerülj!

Amit javasolunk:

  • Egyél egy jót, legalább 3 órával a party előtt! Energiát ad az estéhez, csökkenti a hányingert és védi a gyomrod a szerekkel szemben.
  • Legyen nálad pár szem szőlőcukor! Nem foglal sok helyet, és segít, ha zuhan a cukorszinted.
  • Mindig tegyél félre annyi pénzt, hogy tudjál venni egy üveg vizet!
  • Ha elképzelhető, hogy használni fogsz valamit, mondd el legalább egy barátodnak, hogy mit és mennyit tervezel fogyasztani. Ez azért fontos, hogy ha később nem éreznéd jól magad és segítségre szorulsz, a barátod rendelkezzen elegendő információval!
  • Jó, ha van nálad rágó és ajakbalzsam, mert néhány szer folytonos rágásra kényszerít.
  • Ígéretesnek tűnik az este? Legyen nálad óvszer!
  • Ne feledkezz meg a kényelmes tánccipőről, ami a jó buli elengedhetetlen kelléke!
  • Vedd körül magad gondoskodó barátokkal!
  • Ha mégis egyedül mész bulizni, mondd el legalább egy barátodnak melyik partyba és hova mész! Másnap hívd fel őt, ha sikerült egyben hazaérni!
  • Tervezd meg a hazajutást is! Ha autóval mész és ittál vagy szert fogyasztottál az este, semmiképpen ne ülj volánhoz! Hagyd ott a kocsit, vagy rendelj időben sofőr-szolgálatot! Nézd meg, indul-e onnan parti-busz, keresd az éjszakai tömegközlekedési járatokat, és ha kell, legyen nálad pénz taxira!
  • Ha 18 év alatti vagy és/vagy a szüleiddel laksz, fogadd el, hogy aggódnak érted és avasd be őket, hogy kikkel és hova mész! Legyen meg nekik is egy ismerősöd vagy barátod száma! Hidd el, a szülők is nevelhetők, törekedj velük bizalmi, együttműködő kapcsolatra, így van rá esélyed, hogy ezt kapod vissza tőlük! :)

A kiadványt támogatta:

A Party Service program idei Sziget megjelenését  a WELT 2000 Kft. támogatta.

 

Köszönjük támogatóinknak!

Forrás: kekpont.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr434813905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása