Szenvedélybeteg életút - Kubiszyn Viktor és Drognapló című életrajzi regény kerül a fókuszpontba az MRE Újváros Drogambulancia új sorozatának nyitóeseményén: a programra szerdán délután várják az érdeklődőket a Petőfi Sándor utcai bázison. Nyitott kapuk itt - részletek a hajtás után. 

Egyre többször, egyre többet
Egyre többször, egyre többet
Drogosnak lenni nem érdem. Leszokni a drogokról sem különösebben az. Ne várd, hogy meghajoljon ezért előtted a világ. Viszont beszélni a kalandról hasznos lehet. Ha ezt izgalmasan teszed, még élvezetes is. Viktor könyve ilyen: hasznos és élvezetes." – e szavakkal vallott a Drognapló című életrajzi regényről Kiss Tibi, zenész, képzőművész, a Quimby zenekar korábban maga is pokoljáró frontembere, s éppen ez a kötet, valamint szerzője mutatkozik be az MRE Újváros Drogambulancia új, szenvedélybeteg életutakat feltérképező sorozatának első állomásán szeptember 5-én, szerdán délután. A téma iránt érdeklődőket délután öttől várják a Petőfi Sándor utca 1. cím alatti bázison, ahol az említett regény szerzőjével, Kubiszyn Viktorral szerveznek beszélgetést az életéről, a drogkarrierjéről, a leállási kísérleteiről, a terápiájáról, a szabadulás útjáról.
 
Hadd ne ez legyen a vége (Illusztráció: MRE Újváros Drogambulancia)
Hadd ne ez legyen a vége (Illusztráció: MRE Újváros Drogambulancia)
Súlyos és kemény kérdések kerülnek terítékre – a szervezők szándéka szerint izgalmas és élvezetes nyíltsággal – a sorozatnyitón: Milyen is egy drogos? Hogyan lett szerhasználó? Mi a függőség? Hol volt a család? Miken ment keresztül? Hogy áll talpra? Miértek és hogyanok, kíméletlenül őszinte kérdések és válaszok - egy igaz történet állomásai, deklaráltan az együtt gondolkodást célozva. A sorozatban ugyanis "leállt", józanodó szenvedélybetegek osztják meg élettapasztalatuk, tesznek bizonyságot arról, hogy van kiút, hogy újra lehet kezdeni, hogy nincs elveszett és reménytelen ember. 
A szerdai sorozatnyitóra mindenkit várnak, aki kíváncsi, nyitott és érdeklődő – kérdezni nem kötelező, de lehet, szabad. 
 
Kapcsolódó face:

Forrás: dunaujvaros.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr464756530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása