Szeged - Negyedszázada működik Szegeden a Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum, amely számos neves fesztivál mellett a kezdetektől jelen van a SZIN-en is. 

 

A biztonságos szórakozás védjegyévé vált piros-sárga sátorban és környékén a FŰ-VÉSZ KLUB és a Déli-Party Service szolgál érdekes és szórakoztató elfoglaltságokat; trambulinnal, X-boxszal, beszélgetéssel, kérdőívvel, vicces tesztekkel várnak mindenkit. 

A szex, a játékszenvedély, a drog és az alkohol lesz egy-egy nap fő témája. A sátorban meglepetésvendégek készítenek a jelentkezőknek öntapadós tetoválást, és a műről készült fotó kapcsán a Drogcentrum és a közreműködő Exicom honlapján a legtöbb lájkot megszerző fiú és lány egy-egy táblagéppel lesz gazdagabb, a szavazók között pedig értékes ajándékot sorsolnak ki. Naponta az első ötven „tetováltató" ajándékot is kap. 

– „Főműsoridőben" a Drogcentrum munkatársai és egyetemista önkéntesei biztosítanak partiszervíz-szolgáltatást a SZIN-en a Szeged Város Kábítószer-Ügyi Egyeztető Fórum, az Alisma Egészségfejlesztő Egyesület és a Drogcentrum összefogásával – mondta Arany Zoltán, a drogcentrum vezetője. 

Forrás: delmagyar.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr174715216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása