ADDICTUS SZAKMAI MŰHELY ÉS REFERENSI HÁLÓZAT

 

Kedves Kollégák !

 

Az ADDICTUS Műhely legközelebbi összejövetelét 2012. május 29-én, kedden,  délelőtt 10 órától tartja.

 

Kezdés: Intézményi referenseknek 10 órától, egyéb érdeklődőknek  11 órától

 

Helyszín: „Dózsa Szoc. Büfé” 

1134 Budapest, Dózsa György út 152.

 

Előadó: SZÁSZ ANNA újságíró, a Boldog józanodók; Az Anonim Alkoholisták Magyarországon c. könyv szerzője

 

"Szász Anna érdeklődése a társadalmi problémák iránt nem mai keletű. Több riportkönyve jelent meg. Ebben a kötetben olyan témáról beszél, ami ma nem igazán divat. Az alkoholfogyasztásról és annak következményeiről, amelyekről kezdünk megfeledkezni." (részlet az Előszóból)

Szász Anna Boldog józanodók / Az Anonim Alkoholisták Magyarországon/  c. könyvében arra vállalkozik, hogy emberi sorsokon keresztül mutassa be az alkoholizmus pusztító szenvedélyét, és azt a folyamatot, amelyben a kötet szereplői, sok más társukhoz hasonlóan eljutnak az Anonim Alkoholistákhoz, és az A. A.- nak köszönhetően visszanyerik emberi méltóságukat, önbecsülésüket, helyreállítják kapcsolataikat, és sikerül tartósan megőrizni józanságukat. A könyv, melyhez Buda Béla professzor írt méltató előszót, egyben betekintést nyújt az alkoholizmus elleni küzdelem hazai történetébe.

A kötetben tanulságos és megrázó sorstörténeteket olvashatók alkoholista nőkről és férfiakról. Elmesélik, mi taszította őket az alkoholizmusba, és követhetjük küzdelmüket az attól való megszabadulás rögös útján. Az Anonim Alkoholisták körében visszanyerték önbecsülésüket, és képesek tartósan józannak maradni.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kérjük az intézményi referenseket, hogy esetleges távolmaradásukat jelezzék a főreferensek felé !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr154515628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása