A péntek esti  (2012. 05.11.) tárnoki buli a Party Service (pées) első szabadtéri megjelenése volt ebben a szezonban, így bőven készültünk szőlőcukorral és vitaminos vízzel. Jól tettük, mert igen sikeres péest mondhatunk magunkénak, ismét.

 

Éjfélkor érkeztünk meg, kissé akadályozottan ugyan – mivel a buszunk épp befért a keskeny úton, aminek végén már a jegyeket szedték, de a fiúk megoldották a dolgot. Leparkoltunk a chill színpad mellé és kezdődhetett a bepakolás.  Azt hiszem, sikerült a tárnoki kőfejtő lehető leghidegebb pontját megtalálnunk, de ezt leszámítva kiváló helyre tudtuk felállítani a ps bázist. Az ivóvízes csap konkrétan a hátunk mögötti falon volt megtalálható és áramunk is lett egy kis hosszabbítással. Előkerültek a nagy színes fotelek, a vizes ballonok, magnéziumos és kalciumos pezsgőtabletták, szőlőcukrok, molinók és információs anyagok. Pillanatok alatt kipakoltunk, még hangulatvilágításunk is lett (eddig nem volt alkalmunk használni) egy csillagokat és pöttyöket vetítő gömb formájában…Amint a helyére került a két vizes ballon, máris érkeztek az első partizók. A közönség összetételét tekintve teljesen vegyes volt, jöttek a goa partykat kedvelők, a valószínűleg közelben lakó, de nem kimondottan erre a zenére berendezkedett bulizók és sok volt a fiatal. A vízfogyasztásban nem döntöttünk rekordot, de meg kell hagyni, hogy sok víz fogyott és voltak olyan hullámok, amikor büszkén kijelenthetjük, hogy a nálunk vitaminos vízre várakozó partizók hada egy népszerű büfés sorra emlékeztetett. A hozzánk hosszabb időre betérők érdeklődőek és kommunikatívak voltak, nem akadt köztük olyan, aki komolyabb segítségre szorult volna. Ez egy olyan este volt, amikor mindenki elsőre tudomásul vette azt a szabályunkat, hogy a mi kis szigetünkön ne dohányozzon, és ne fogyasszon semmit. Többen  kifejezték, hogy milyen hálásak a munkánkért, ami nekünk nagyon jól esik, sok energiát és motivációt kapunk az ilyen pozitív visszajelzésekből és hasonló gesztusokból. Ki kell hogy emeljem, mennyire örültünk annak a két karton ásványvíznek, amit az egyik pultot üzemeltető vállalkozótól kaptunk adományként, főleg azért, mert előre készült a nagyobb mennyiséggel, hogy jusson nekünk is. Fogyott még bőven a party pack-ból és a szőlőcukorból is. Sajnos a fogyó eszközök közé került az egyik pokrócunk is, de bizonyára valakinek nagy szüksége volt rá a hideget csak úgy sugárzó kb.13 °-os barlangban.

Terülj, terülj, asztalkám, a barlangban:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Páran érdeklődtek, hogyan tudnak csatlakozni hozzánk. számunkra kis információs kártyákkal készültünk, és várjuk a jelentkezésüket! Csapatunk jelenleg is toboroz vállalkozó szellemű, party szférában jártas önkénteseket,  a jelentkezés egyik legegyszerűbb módja a facebook oldalunk felkeresése!

 

 

 

 

Összességében egy kimondottan sikeres péest tudhatunk magunk mögött, úgy érzem, csapatunk nagy lelkesedéssel várja a péntek estével megkezdett szezon többi partiját.

(lejegyezte: Zsuzsa, pées önkéntes)

További fotók a Tárnoki Katlan szezonnyitó buliról a Kék Pont Party Service facebook oldalán! 

Forrás: kekpont.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr784507721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása