MEGHÍVÓ

NÉVTELEN SZERENCSEJÁTÉKOSOK

X. Országos Találkozójára

Budapest, 2012 június 16-17.

Helyszín:

Budapest, Óbuda Szt. József ház

1035 Kórház u. 37.

(Flórián üzletközpont mögött)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GAMBLERS ANONYMOUS NÉVTELEN SZERENCSEJÁTÉKOSOK 

A Névtelen Szerencsejátékosok olyan férfiak és nők közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és azon reményüket, hogy megoldhatják közös problémájukat és segíthetnek másoknak is felépülni a játékproblémából. A közösséghez való tartozásnak az egyetlen feltétele: a vágy a szerencsejátékok űzésének az abbahagyására. A GA tagság nem jár semmilyen díjjal, mi a saját hozzájárulásainkból tartjuk fenn magunkat. A GA nem szövetkezik semmiféle szektával, felekezettel, politikai vagy gazdasági intézménnyel, nem kíván vitába bonyolódni, és nem támogat vagy ellenez semmiféle külső ügyet. Elsődleges célunk tartózkodni a szerencsejátékoktól és más kényszeres szerencsejátékosoknak is segítséget nyújtani ebben. 

 

INFORMÁCIÓ: 

GAMBLER ANONYMOUS 

NÉVTELEN SZERENCSEJÁTÉKOSOK KÖZÖSSÉGE 

G.A. INFO: 1447 Budapest, Pf. 535. 

TELEFON: +36-20-462-83-04 

WEB: www.gamblersanonymous.hu

E-MAIL: ga@gamblersanonymous.hu 

 

Napi elmélkedés Június 16. 

A Kilencedik Lépés a Névtelen Szerencsejátékosok Programjában: 

„Közvetlen jóvátételt nyújtottunk, ott ahol tudtunk, kivéve ha ez sérelmes lett volna rájuk, vagy másokra nézve.” Gyakran rendkívül nehéz – ha másra nem is állunk készen – de legalább kimondani bűneink, ahhoz hogy helyrehozzuk  őket. Ez sérti egónkat és sorvasztja büszkeségünket. Azonban ez már önmagában is egy jutalom, aminél a jóvátételek hozhatnak majd nagyobb jutalmakat. Amikor felkeresünk egy személyt és elmondjuk neki, hogy  őszintén sajnáljuk, a reakciók szinte mindig pozitívak. Bátorságra biztos, hogy van szükségünk, de az eredmények több mint igazolják tetteink szükségességét.  Legjobb tudásom szerint megteszem az összes lehetséges jóvátételt? Mai ima: Hogy számíthassak a Felsőbb Erőmre és megállítson, ha elkezdek kimászni a kilencedik lépés felelőssége alól. Hogy érezhessem az áldott, felszabadító megkönnyebbülést, miután valakinek, akit bántottam, elmondtam hangosan: „Tévedtem. Sok hibát vétettem.  Őszintén sajnálom.” Hogy ne féljek áttörni az egóm törékeny mázát, alatta találhatok stabil alapokat.  Csak a mai nap: A jóvátétel áldott. 

 

Napi elmélkedés Június 17. 

A hajlandóság múltunk tetteinek teljes következményeit felvállalni és felelősséget vállalni mások jólétéért egy időben, ez a kilencedik lépés igazi szellemisége. Az alkalmi bocsánatkérések ritkán elegendőek jóvátételként, akiknek ártottunk, ezzel szemben az igazi szemléletváltás csodákat tehet a múlt rosszindulatának helyrehozásában. Ha bárkit megfosztottam, valamilyen anyagi javától be fogom ismerni a tartozást és meg fogom fizetni olyan gyorsan, ahogyan képes vagyok. Lenyelem a büszkeségem és megteszem a kezdeti lépéseket a békülés felé? Mai ima: Istenem, mutasd meg a „közvetlen jóvátételek” legjobb útjait. Olykor hibáim egyszerű beismerése is elég valakinek és megkönnyít a fortyogó dühömtől. Máskor a helyreállítás kreatív gondolkodást igényel. Lehessek teljesen tisztában, hogy nem tehetem meg a kilencedik lépést anélkül, hogy fejleszteném törődésem az igazi kapcsolataimban, és hogy ne érdekelne, mások hogy éreznek viselkedésem változásával kapcsolatban. Csak a mai nap: Először törődök és csak ezt követően kérek elnézést.  

 

Információk

Regisztráció 09.00 órától a helyszínen 

Regisztrációs díj: 1.500 Ft (06.16: ebéd+vacsora) 

A találkozó ideje alatt büfé üzemel! 

Szállásról érdeklődni tudsz: Gergőnél - 06-20/480-9610 

JELENTKEZÉS a honi csoportok titkáránál, az interneten, telefonon: +36-20/462-83-04 

Kérünk, hogy  jelentkezésed 2012.MÁJUS 31.-IG tedd meg az étkezés és  a szállás miatt!  

 

2012. 06.16. szombat 

9:00–10:30 - regisztráció 

10:30-11:30 - "A GA 20 kérdése" gyűlés N 

12:00-13:30 - Küldött gyűlés K 

12:00-13:00 - Gam-anon gyűlés N 

közben 12:00-14:00 - Ebéd 

14:00-15:30 - Speaker gyűlés N 

16:00-17:30 - "Őszinteség"  Gam-anon & Ga közös gyűlés N 

18:00-19:00 - "10. Országos GA találkozó"  

Születésnapi gyűlés N 

 

2012.06.17. vasárnap 

9:30-10:30 - "Az elfeledett lépések" gyűlés N 

9:30-10:30 - Gam-anon gyűlés K 

11:00-12:00 - "Eljutottunk a hitre" gyűlés N 

N: nagyterem, K: kisterem  

„Csak magamon változtathatok”


A teljes program innen letölthető: http://gl.terraserver.hu/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr544500216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása