Egy veszélyes szer kisértete járja be a netet, ismerősök küldözgetik a levelet egymásnak, s a figyelmeztetés aláírója, a mérgek és kábszerek ismert szakértője, dr. Zacher Gábor orvos.

 

Vigyázat, kábít a GHB!

Van egy GHB nevű szer, színtelen, szagtalan, íztelen, festéklemosó szer, 3 000 forintba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban és rendelheti a neten. Pár csepp bármilyen italba csöppentve 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány másodperc szédülés után ájulás.

Hétvégi diszkókban a pohárba cseppentik, amikor nem figyel oda, összeesik, aztán a segítőkész közelben levők kiviszik és elrabolják. Vagy véglegesen, vagy csak a nemi erőszak idejére, ami nem erőszak, hiszen magatehetetlen az ember. Gyorsan kiürül a szervezetből, pillanat alatt teljes éberséggel tér magához, legfeljebb nem érti, hogy hogyan került az adott helyszínre. 

Ma már előre preparáltan is használják, tehát az originál, vagy annak tűnő üvegbe előre beteszik. Pl.
Pókerbarlangokban, a nyertest a csinos lányok meghívják egy üveg italra, aztán a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül. Védekezni nem lehet ellene, csak megelőzni:

Fotó: E. Várkonyi Péter 

Forrás: mixonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr973541795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása