Kedves Kollégák, Érdeklődők!

Az ADDICTUS Műhely legközelebbi összejövetelét 2011. október 25-én   kedden,  délelőtt 10 órától tartja.

Ebben a hónapban a FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY ADDIKTOLÓGIAI DIAGNOSZTIKAI és TERÁPIÁS KÖZPONT-ját látogatjuk meg.

Cím: 1089 Bp, Orczy út 27.

Az intézményről:

Az Intézmény differenciált ellátást biztosít a szenvedélybetegségben érintettek és hozzátartozóik számára. Tevékenyégi köre, két szociális alap szolgáltatás biztosításával illetve egy egészségügyi ellátási forma keretében működteti:
 ADTK szakrendelőjének fontos szakmai célja, egy új típusú, modern járó beteg ellátás biztosítása elsősorban a VIII. kerület, másodsorban a főváros lakosságának, - harmadsorban az egyre ritkuló és drága kórházi kapacitásokat kiváltása érdekében.
A Félúton Alapítvány 2006. évtől működteti a Szenvedélybetegek közösségi ellátó szolgálatát. E szociális alapszolgáltatásnak add helyet az ADTK, ahol a szolgálat adminisztrációs tevékenysége zajlik, és itt biztosítjuk a személyes kapcsolattartásra a lehetőséget a szolgálat kliensei és hozzátartozói számára.
Az Orczy klub szenvedélybetegek nappali intézménye, olyan nyitott, önkéntes, az ellátottak és a lakosság által egyaránt elérhető szolgáltatás, mely az igénybe vevők részére nyújt szociális, mentális, egészségi állapotuknak megfelelő ellátást és az igényeknek megfelelő közösségi programokat szervez vagy ad nekik helyet.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kérjük az intézményi referenseket, hogy esetleges távolmaradásukat jelezzék a főreferensek felé !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr493324983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása