Szerk 2007.07.31. 14:55

Ha segítség kell...

 Kedves Érdeklődő !

Az ADDICTUS Műhely szociális munkatársai a Budapesti Módszertani és Szociális Központ hajléktalan szállóin dolgoznak. Segítségüket elsősorban az adott szálló ügyfelei vehetik igénybe.

Addiktológiai ügyeleti napokon várjuk a jelentkezését minden olyan érdeklődőnek aki saját vagy családjában előforduló szenvedélybetegségekről szivesen elbeszélgetne kollégáinkkal. Ill. várjuk azon a szociális kollágknak a jelentkezését is akik segítséget kérnek ügyfeleik addiktológiai problémáinak kezelésében.

Személyes ügyfélfogadás / telefonos :

minden kedden de. 10:00-től - du. 14:00-ig.

Elérhetőség:

Személyesen: BMSZKI - SZIK iroda: 1134 XIII. kerület, Dózsa György út 152 - bejárat az Angyalföldi út felől. Kérjük, amennyiben lehetősége van rá az előzetes időpontegyeztetést a 06 1 238 9563-as telefonszámon (563 mellék).

Telefonon: 06 1 238 9563

-----------------------------------------------------

 A Szociális Munkások Etikai Kódexének értelmében a titoktartást és a kapott információk felelős kezelését biztosítjuk ügyfeleink részére.

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr35129136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása