Nőnapi filmvetítés - Láthatatlanok @ BMSZKI gálaterem

  Jótékonysági mozizást szervez a Budapest Bike Maffia A láthatatlan csajokért!

.
A láthatatlanok c. filmet vetítjük le jóval a hazai premier előtt a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Dózsa György úti szállójának Gálatermében.
.
A láthatatlanok egy sírós-nevetős vígjáték, ami négy vagány szocmunkás csaj és ügyfeleik, egy párizsi női nappali melegedő látogatóinak hétköznapi küzdelmeit mutatja be. A film érzékenyen és szépen  ábrázolja, mi minden kell ahhoz, hogy egy hajléktalan ember újra Nőnek érezhesse magát, visszanyerje méltóságát, miközben képet kapunk arról is, hogy meddig mennek el ügyfeleikért a szociális munkások.
.
A film forgalmazója, a @Mozinet az #éljnekacsajok adománygyűjtés támogatója, s a film március 6-án 18:30-kor kezdődő jótékonysági vetítés teljes bevételét a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) női művészetterápiás kezdeményezésének költségeire ajánlja fel Budapest Bike Maffia.
A Dózsa György úti hajléktalanszállóban tartott vetítés után izgalmas beszélgetéssel készülnek a szervezők.
.
Elindult a jegyvásárlás!
.
.
Helyszín:
.

BMSZKI gálaterem

.

1134 Budapest, Dózsa György út 152.

.

.

Forrás / jegyvásárlás:  https://tixa.hu/lathatatlanok-BMSZKI

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr7815501128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása