Nyíregyháza Megyei Jogú Város Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma (KEF) 2018. március 08-10. között szakmai tanulmányutat valósított meg 25 fő szakember számára, a KAB-KEF-17-A-26004 azonosítószámú, "Nyíregyháza MJV KEF koordináció fejlesztése" című pályázat keretében.

 

A szakmai program a Ferencvárosi Önkormányzat koordinációjával működtetett Ferencvárosi KEF megismerésére irányult, amely munkamódszereit önkormányzatunk szeretné a jövőben hasznosítani.

Emellett a tagszervezetek szolgáltatásfejlesztését elősegítő intézménylátogatások valósultak meg, ennek során Nagyhegyesen és Ráckeresztúron sikerült betekintést nyerni a szenvedélybetegek rehabilitációjával foglalkozó bentlakásos intézményekben folyó munkába, valamint a szakemberek megismerkedtek a budapesti Kék Pont Alapítvány és a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér prevenció és kezelés-ellátás területen végzett tevékenységeivel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr6714035770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása