"Mi van azokkal a használókkal, akik, úgy tűnik, nem mutatnak különösebb problémákat? Mitől tekinthetünk veszélyesnek egy drogot, s mikor kell kevesebb veszéllyel számolnunk? Mitől függ az, hogy kialakul-e problémás droghasználat vagy nem? Mikor válik szükségessé, hogy a társadalom fellépjen valamilyen szer használata ellen?"

Érdekel, milyen tényezők állhatnak a különböző kémiai és viselkedéses addikciók kialakulásának hátterében? Vajon van-e kapcsolat a kettő között, és mik a különbségek?

 A KAPSZLI idei utolsó LelkiMorzsáján a fenti kérdéseket a függőségkutatás egyik legjelentősebb hazai képviselője, Prof. Dr. Demetrovics Zsolt addiktológus, az ELTE Pszichológiai Intézetének igazgatója járja körbe és helyezi új megvilágításba.

Az előadáson való részvétel, mint mindig, most is INGYENES! 

 

Időpont:
2015. december 9. 19:00 h

Helyszín:
Károli Egyetem BTK
Reviczky u. 4., Budapest, 1088

Sok szeretettel várunk Titeket!
KAPSZLI

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr408134552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása