Az idei tanév óriási változásokat hozott az oktatási – nevelési intézmények és a drogprevenciós szakma életében egyaránt, rengeteg kérdéssel. Szeptembertől csak olyan egészségfejlesztő programok jelenhetnek meg az iskola falain belül, és/vagy az iskola keretei között toborozva résztvevőiket, amelyek rendelkeznek az Országos Egészségfejlesztő Intézet pályázati úton elnyerhető szakmai ajánlásával. A tanévkezdésig mindössze néhány, többségében szervezeti hátterében meglehetősen szerény, helyi hatókörű program kapott ajánlást, következésképpen az iskolák túlnyomó többsége – az ajánlási kötelezettség alól valamilyen oknál fogva mentesült iskolarendőri, illetve a bűnmegelőzési tanácsadó szolgálaton kívül – törvényesen nem tud semmilyen prevenciós szolgáltatást igénybe venni.

A MADÁSZSZ "Iskola(i programok) a határon" címmel  konferenciát szervez az érintettek bevonásával, november 5-én, Budapesten. Meghívó és részletes program itt. A konferencia ingyenes, de regisztráció köteles, amely itt megtehető! 

MADASZSZ

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr695598260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása