Idén szakmai együttműködésben jelenünk meg a Drog-Stop Egyesülettel, a SZIGET 2013 Fesztiválon, augusztus 5-12ig. Sátraink tematikusan kapcsolódó programokkal  várják a Civil Falu látogatóit.

Kék Pont Öröm Pont - itt fókuszban  a szerfogyasztó fiatalok lesznek. Infók a  legális és illegális  drofogyasztással kapcsolatban és  beszélgetés velünk az okokról, arról, hogy mit jelent az ártalomcsökkentés, a biztonságosabb szerhasználat és a mértékletesség, ha tudatmódosításról van szó

Drog Stop,  Állj meg és nézz körül! - fókuszban a hozzátartozók lesznek. Ha problémát jelent neked az, ami  a családtagodnak, barátodnak, kollégádnak talán nem. Hogyan viszonyuljunk a velünk élő/élők szerfogyasztásához, függőségéhez? Ártalomcsökkentésről, empátiáról, a jó fajta segítésről.

Nyitvatartás: 13-19 óra között 

A két sátor között egy átjáró installációval tervezzük azt érzékeltetni, hogy mennyire fontos, hogy a fogyasztó és hozzátartozó szót értsenek egymással és őszintén tudjanak beszélgetni kérdéseikről, félelmeikről, céljaikról...

Szolgáltatásainkból, játékainkból néhány:

- neked hol az Örömpontod? demonstrációs játék. Nem, nem csak 18 éven felülieknek!:) 

- arcfelismerő játék 

- szlengfelismerés 

- ábrafelismerés

- tipikus mondatok-  ígéretek, fenyegetések 

- hosszú távú hatások  

- legyező-és jelvénykészítés

A sátrunkban angol nyelvű tájékoztatás is lesz!

Ajándékok: 

- "túlélőcsomag" szőlőcukorral, nasival

- információs szóróanyagok

Kint lesztek a Szigeten? Keressétek  a Kék Pont és a Drog Stop sátrait a Civil Faluban, és kövessétek a napi beszámolóinkat a Kék Pont facebook oldalán!

Képünk a tavalyi VOLT megjelenésünk idején készült, de hasonló érdeklődésre számítunk itt is!

Együttműködő partnerünk:

  

kékpont 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr625442296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása