A Magyar Addiktológiai Társaság, a Magyar Drogterápiás Intézetek Szövetség, az Ártalomcsökkentők Szakmai Egyesülete, valamint a Magyar Drogprevenciós és Ártalomcsökkentő Szervezetek Szövetsége az utóbbi két évben nagy érdeklődés mellett megrendezett civil fórumok folytatásaként Békæpipa: Szakmai béke vagy tartós víz alatti élet, avagy lesz-e együttműködés a területen?” -címmel találkozóra várja a kábítószerügy területén dolgozó szakembereket, civil szervezeteket.

A rendezvény időpontja: 2013. május 7. 10:00 óra.

 

HELYSZÍNE idén is:

TÖLÖSI KONFERENCIA KÖZPONT - MAGYAR TELEKOM SZÉKHÁZ

BUDAPEST, I. KER. KRISZTINA KRT. 55, A VÉRMEZŐVEL SZEMBEN

 

Az előzetes programot itt olvashatja:

http://madaszsz.hu/hirek/civilforum_meghivo_2013_jo.pdf 

 

Nagyon fontos, hogy a részvétel a  területen dolgozó szakemberek előtt nyitott és ingyenes, de a regisztráció kötelező! Kérjük, hogy a mellékelt regisztrációs lapot április 30-ig küldje el  erre a címre: civilforum13@gmail.comintézményi/szervezeti megjelöléssel együtt! Levelében tüntesse fel, hogy igényt tart-e szendvics ebédre! Meghívó részletes programmal itt, regisztrációs lap itt. A rendezvényt a Magyar Telekom támogatja.

madaszsz

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr385248812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása