Új projektet indít a Drogambulancia Alapítvány, Miskolcon, aminek célja visszavezetni a kigyógyult, addiktológiai kezelésen átesett szenvedélybetegeket a munka világába - értesült a HavariaPress.  

 

Az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg az a projekt, amit Miskolcon indít a Drogambulancia Alapítvány. A ,,Resort"- hátrányos helyzetűek részére nyújtott munkaerő-piaci szolgáltatás című projekt célja, hogy a felépült, addiktológiai kezelésen átesett szenvedélybetegeket visszavezessék a munka világába.

Ennek keretén belül az alapítvány többek között igyekszik kiépíteni és erősíteni a kapcsolatot civil szervezetekkel, a versenyszférával és a munkáltatókkal. A klienseknek nyújtott szolgáltatásokat a projekt megvalósítása után komplex munka és pályaalkalmassági felméréssel, egyéni munkavállalói terv, és munkáltatói profil készítésével, megfelelő munkalehetőségek feltérképezésével, egyéni munkavállalási tanácsadással, álláskeresési technikák csoportfoglalkozással és álláskereső klub létrehozásával bővítenék ki.

Népszava

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr885095593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása