Várjuk az érdeklődő lakosságot Budapest új hajléktalan szállóján, és várjuk a társszervezetek érdeklődő kollégáit is!

 

BMSZKI: megnyílt az új hajléktalan szálló 20 év után méltó helyre költözik a BMSZKI egészségügyi részlege. Az egykori Szabolcs utcai kórház évekig kihasználatlanul álló, pusztulásra ítélt épületében megnyílt a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) új hajléktalanellátó intézménye. Az épület adottságait kihasználva azoknak a hajléktalan, fedél nélküli embereknek nyújtunk itt szolgáltatásokat,  akik állandó vagy rendszeres egészségügyi ellátásra, ápolásra, különösen védett környezetre szorulnak. A betegeket orvosi rendelő és 93 ágyas belgyógyászati részleg várja, a kórházból elbocsátott, de önellátásra még nem képes embereket pedig az ún. lábadozó fogadja. Ide költözött a szociális, idős otthoni elhelyezésre várakozó hajléktalan emberek átmeneti szállása is.

2013. január 4-én pénteken 13 és 15 óra között az intézmény nyitva áll minden érdeklődő előtt.  Várjuk a környék lakosságát, a helyi képviselőket, és mindazon budapesti polgárokat, akik szeretnék megtekinteni az európai színvonalú intézményt. A látogatás során Győri Péter szakmai igazgató ismerteti az épület történetét, egyedülálló múltját és tervezett jövőjét, Pelle József igazgató tájékoztatást ad a most megvalósult beruházás érdeklődésre számot tartó históriájáról.

Az intézmény hivatalos címe: 1139 Budapest, Szabolcs utca 33-35, de valójában a Vágány utca felől közelíthető meg. (A Vágány utca - Dózsa György út saroktól 50 m.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

És várjuk a társszervezetek érdeklődő kollégáit is!

További információ:  e-mail:  modszertan@bmszki.hu, tel: 238-95-25  

Győri Péter 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr894976942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imágó 2012.12.22. 19:03:08

Elgondolkodtató,hogy ebbe a már nagyon várt társadalmi formába,ebben a demokráciába, a XXI.sz.elején, várják az érdeklődőket egy hajléktalan szálló átadására, ahová e társadalmi forma számkivetettjei örömujjongás közepette fognak mantrákat kántálva bevonulni..?
Bizarr érzeteket keltő dolog ez. Nemde?
Nekem fura egy szituáció ha belegondolok

Imágó 2012.12.28. 18:52:28

Érdekes!

Itt nem akarnak,vagy nem mernek,vagy ennyire közömbös a nap mint nap felmerülő témákhoz történő hozzászólás?

Pedig ott van: szólj hozzá..!

Vagy én fogjam be?! Lehet...
süti beállítások módosítása