dizájnerdrog-fogyasztás visszaszorítása érdekében fiatalok bevonásával drogprevenciós kisfilmpályázatot hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet. 

 

A III. Országos Drogprevenciós Kisfilm-készítő versenyen a 35 éven aluli fiatalok saját korosztályuk számára megfogalmazták, hogy nem ciki NEM-et mondani a drogra. Bemutatták, hogyan lehet a dizájnerdrogoktól teljesen függetlenül élni, helyette milyen egészséges, értékes alternatívákat látnak, szeretnének a saját életükben. Elmondták, mit várnak a felnőttektől, a családtól, az iskolától, barátaiktól a szermentes élet érdekében.

fotó: Botár Gergely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

A legfeljebb 15 perces kisfilmek lehettek animációk, videó-, báb-, rajz-, gyurma- vagy dokumentumfilmek.

A filmek megtekinthetőek a www.designerdrog.hu illetve a www.dizajnerdrog.hu internetes címen egyaránt elérhető honlapon, amely az információk átadását, a tanácsadást és a személyes konzultációk megszervezését is segíti.

A győztes film címe Szintetika, alkotója pedig Mike-Sötét Denisz.

(kormany.hu) 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr974574363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása