Örömmel szeretnénk felhívni minden, az addiktológiai ellátás területéhez kapcsolódó szakember és szervezet figyelmét, hogy a TÁMOP 5.4.1. kiemelt projekt keretében kifejlesztésre került a Magyarországi Addiktológiai Ellátások Portálja!

A Portál a http://www.addiktellatasok.hu címen érhető el, és lehetőséget teremt az ellátásban tevékenykedő szervezetek szakmai tevékenységének bemutatására, és segédeszközként szolgálhat a szükséglet alapú ellátásfejlesztés folyamatához. A Portál továbbá alkalmassá válhat arra, hogy a hazai ellátórendszer egészét feltérképezze, s rámutasson annak hiányosságaira.

A Portál megismeréséhez és használatához ajánljuk figyelmükbe a Felhasználói Kézikönyvet, melyeket a Portál Dokumentumok menüpontja alatt találnak meg, itt:
http://www.addiktellatasok.hu/Documents/Forum.aspx?documentid=8

Bízunk abban, hogy minél többen regisztrálnak a Portálon és hasznos eszköznek találják majd!

Forrás: ndi-szip.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr973289550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása