Óriási érdeklődés övezte Eric Pearl tavalyi magyarországi látogatását, amikor is több százan tapasztalták meg a Kapcsolatteremtő gyógyítás erejét és lehetőségeit a budapesti tréning során. Azóta is állandó toplistás az Édesvíz Kiadó 2009-ben kiadott, azonos című könyve. Jó hír azoknak, akik lemaradtak tavaly, hogy a szerző nemsokára ismét Budapestre látogat. 

kapcsolatteremto_gyogyitasDr. Eric Pearl, a Kapcsolatteremtő gyógyítás című könyv szerzője, olyan egyedülálló módszert dolgozott ki, amely nemcsak újrateremti a kapcsolatot legbelsőbb, valódi önmagunkkal, hanem az univerzum egészével köt össze bennünket.  A módszer iránt ezért is érdeklődnek szép számban orvosok, pszichiáterek és ezért érhető el vele csodálatos eredmény a legsúlyosabb betegségek esetében is.

„Ezek a szemináriumok nagyobb gyógyító hatalmat adnak a kezedbe, mint amiről valaha is olvastál vagy álmodtál!”

Itt a lehetőség, hogy most ismét bárki részt vegyen Eric Pearl és csapatának foglalkozásain. Ahol megismerhetjük ennek az adománynak fantasztikus történetét, illetve felfedezhetjük önmagunkban a saját gyógyító képességünket. A cél az, hogy mindenki átélhesse a gyógyulás élményét, illetve kialakítsa a saját kapcsolatát az univerzummal és a legbelsőbb énjével. A 2011-es évben a szerző és csapata már több mint 70 országban járt, ahol közel 70.000 ember sajátította el ezt a képességet, vagy ismerte meg a gyógyítás új szintjét, mely nem új „technika” vagyeric_pearl „fejlesztés”, hanem tényleg olyan szint, ahol ezelőtt még soha senki nem járt. Eric célja, hogy a Föld minden zugába eljuttassa a Gyógyítás fényét, hogy ezt a frekvenciát, mely páratlanul széles spektrumon mozog, szabadon felhasználhassuk. Hiszen ezeknek a szemináriumoknak éppen az a lényege, hogy bárki hozzáférhet ezekhez a magasságokhoz, csak hinni kell benne.

A szemináriumok ismét a belvárosban, a Gólyavárban kerülnek megrendezésre, és jó hír, hogy mindazok a jelentkezők, akik szeptember 4-ig regisztrálnak, 15% kedvezménnyel vehetnek részt a tanfolyamon. 

Az időpont: 2011. november 4-6., a pontos programról pedig itt olvasható bővebb információ: www.edesviz.hu

Forrás: csaladinet.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr73121701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása