Szerk 2009.10.02. 18:51

KÉPZÉS

AZ ALÁBBI KÉPZÉSEKET AJÁNLJUK FIGYELMÉBE:

 

KÉRJÜK, ÖN IS OSSZA MEG VELÜNK INFORMÁCIÓIT !  KÖSZÖNJÜK !

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr651423486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Éva Mária 2018.03.22. 04:19:22

MEGHÍVÓ

Felépülés támogatása képzés

AZ ALKOHOLIZMUS-BETEGSÉG PROGRESSZÍV FELFOGÁSA

Leépülési és felépülési állomások. Ennek kapcsán beavatkozási lehetőségek a segítő részéről. Száraz nem ivás és a józanodás közötti különbség. A józanságmunka, mint felépülés. Az érzésbetegség. Beavatkozás lehetőségei a segítő részéről.

Előadó:Soós Mária és Papp Ákos

Időpont: 2018.03.26 -án 9.00-12.00-ig

Helyszín:
1134 Budapest Dózsa György út 152.
(Dózsa nagyterem)

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!

Kérlek, jelezd részvételi szándékodat itt, vagy a papp.eva.maria@bmszki.hu e-mail címen.

Papp Éva Mária 2018.05.07. 21:38:19

Meghívó

BMSZKI HIV/HCV SZŰRŐVIZSGÁLATHOZ KAPCSOLÓDÓ TANÁCSADÓ KÉPZÉS

Kedves Kollégák!

Ez úton értesítelek benneteket, hogy egynapos HIV/HCV szűrővizsgálathoz kapcsolódó tanácsadó képzést tartunk Budapesten. A képzésen Szabó Réka lesz a trénertársam, aki több mint 10 éve végez és koordinál HIV/HCV szűrővizsgálatokat, és folytat ehhez kapcsolódó tanácsadást. A képzésen a résztvevők rövid elméleti bevezető után, gyakorlati úton sajátítják el a HIV/HCV szűrővizsgálathoz társuló tanácsadás alapjait.

Mit tanulunk?

* a képzésen áttekintjük, hogyan terjednek a HIV/HCV vírusok, milyen higiénés szabályokat kell betartani a szűrővizsgálatok során, külön kitérünk a nyáltesztek alkalmazására
* átvesszük, hogy mikor érdemes a szűrővizsgálat lehetőségét felajánlani a kliensnek, milyen időközzel érdemes a vizsgálatokat ismételni
* megvizsgáljuk, hogy mitől jó egy tanácsadás, mik azok a legfontosabb információk, amelyeket érdemes elmondani a tanácsadás során
* felállítunk egy algoritmust, amelyet követve a résztvevők saját maguk is meg tudnak tartani egy tanácsadást a gyakorlatban
* gyakoroljuk a szűrővizsgálat előtti és a szűrővizsgálat utáni tanácsadást
* átnézzük, hogy mit érdemes közölni a klienssel negatív illetve pozitív eredmény esetén
* megbeszéljük, hová érdemes irányítani a klienst pozitív szűrővizsgálati eredmény esetén

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a segítőknek ajánljuk a képzést, akik most vagy a jövőben végeznek szűrővizsgálatot, vagy kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy a szűrővizsgálathoz kapcsolódóan tanácsadást tartsanak. Olyan segítők jelentkezését is várjuk, akik már végeztek tanácsadói tanfolyamot, de fel akarják frissíteni a tudásukat. A tanfolyami részvétel nem kötött egészségügyi végzettséghez, egy intézményből több személy is jöhet.

A tanfolyamra két időpontot hirdetünk meg, hogy legyen lehetőségetek választani. A tanfolyam tematikája mindkét időpontban ugyanaz. Egy napon maximum 12 főt fogadunk a jelentkezés sorrendjében. Ha a jelentkezők száma túllépi a 12 főt, várólistát vezetünk.

A tanfolyam keretei

Ideje: 2018. május 16 szerda 10-18 h vagy 2018. május 30 szerda 10-18 h
Díja: 12.000 Ft/fő
Helye: TIT Kossuth Klub Egyesület, 1088 Budapest, Múzeum utca 7.

A tanfolyam díjáról m.n.s (máshová nem sorolt) egyéb oktatásról adunk számlát, amely oktatásként elszámolható a szervezeteknél. A tanfolyam teljes díja helyben, készpénzben fizetendő. A tanfolyam díja nem tartalmazza az utazás és az étkezés költségeit. Ha a munkáltatód, vagy az általad képviselt szervezet fizeti a tanfolyam díját, akkor erre a címre állítjuk ki a számlát. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet adunk.

Kérlek benneteket, hogy a részvételi szándékotokat 2018. május 10 csütörtökig jelezzétek ezen az e-mail címen felém (dr.dudas.maria@gmail.com). Jelentkezéskor írjátok meg a jelentkező nevét, e-mail címét, és hogy melyik időpontra jelentkezik.

Üdvözlettel: Dr. Dudás Mária
süti beállítások módosítása