Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindkettő függőséget okozhat, ami aztán szakember kezelését igényli. Tisztában vagyunk vele, hogy az alkohol hozzájárul a máj megbetegedéséhez, de néhány kutatás még azt is feltételezi, hogy az alkohol kis(!) mennyiségben előnyös lehet az egészséged szempontjából.

 

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwxx0iFUXAupxK36912WgKCZLqFJ9e8hnPLNxtW_o_Y5UCwjMbA szakértők úgy vélik, hogy a marihuána szívása szájrákot és rövid távú memória gondokat is okozhat. Habár akármilyen dohányzás rosszat tesz a tüdőnek, azt is tudjuk, hogy csökkentheti a hányingert például rákos betegeknél.

Még az alkalmi alkohol és marihuána fogyasztók is találkozhatnak számtalan negatív hatással, például a gátlások elvesztésének veszélyeivel, rövid távú memória problémákkal, és mozgáskoordinációs nehézségekkel. És mind a marihuána, és az alkohol is úgy hiszik, hozzájárul az olyan mentálhigiéniai problémákhoz, mint a depresszió és az idegesség.

részeg

Egy nagy különbség, amit érdemes megjegyezni, a legalitáson kívül, hogy az alkoholt túl lehet adagolni, ami halálos is lehet. És az alkohol elvonási tünetei orvosilag sokkal komolyabbak (meg is ölhetnek), mint a marihuánáé. Plusz a marihuána egy hányáscsillapító, és ha alkohollal együtt fogyasztják, azt ronthatja a test természetes tisztuló tevékenységét, a gyomorban lévő mérgek ürítésére.

 

Marihuána és a szex

 

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTm3brHD-zYC_gQHv5lCBXBN6zp4coyCFcBIWTvdEBJgmlrqwTtVégiggondoltátok valaha te és a partnered a marihuána hatásait a kapcsolatotokra nézve? Egy harmadik szereplővé vált a szexuális életetekben, vagy akár egy segédeszközzé lett?

A szex stresszhelyzetet teremt néhány ember számára, ezért, a füvet használják, saját maguk megnyugtatására. Mások arra használják a kannabiszt, hogy kiélezzék érzékenységüket. Az igazság az, hogy a súlyos és hosszú távú marihuána használat okozhat, vagy hozzájárulhat az alacsony motivációhoz a szex esetében. A marihuána hosszú távú használata szintén befolyásolhatja a szexuális egészséget. A fű hatással van a tesztoszteron és más hormonok termelődésére, ami idővel kevesebb spermát, erekciós diszfunkciót és menstruációs problémákat okoz..

Forrás: kamaszpanasz.hu - Sz. D. L., factsontap.org

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr313154202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása