Az „Egy Dívány a Dunán” című 13. nemzetközi pszichiátriai, pszichoanalitikai, klinikai pszichológiai találkozó és művésztterápiai kiállítás keretében több országból érkező pszichológiai szakember tart előadást számos témában. Az egy hétig tartó program egyaránt nyitott a szakmabeliek és a laikus közönség előtt. Műveszetterápiai kiállításra, beszélgetéssel egybekötött filmvetítésekre és előadásokra várjuk az érdeklődőket. 

 

Részletes program:

 

Május 3., kedd

Egy Dívány a Dunán – 13. Nemzetközi Pszichiátriai és Pszichoanalitikai Találkozó

14.30 - 18.00  – Műhelybeszélgetés a Magyarországi Frankofón Orvosok Társasága részvételével.

Előadást tartanak, többek között : Brigitte Kärcher és Bene Zsuzsa pszichológusok. Szó lesz az elhízás elleni sebészeti beavatkozások etikai kérdéseiről, a menekültek poszttraumatikus gondozásáról. Késmárszky Róbert előadást tart az arckifejezések anatómiájáról. Dr. Temesvári Péter, reumatológus és Dr. Jean-Yves Feberey, pszichiáter, a nemzetközi találkozó szervezője részvételével..

Francia és magyar nyelven, szinkrontolmácsolással.

 

18.00 – Művésztterápiás kiállítás franciaországi, romániai, magyarországi, japán, belgiumi, olaszországi és németországi intézmények páciensei alkotásaiból.

 

Május 4., szerda,

18.00 – Film + beszélgetés : A normális emberekben semmi különleges nincs 

 

Május 6., péntek,

9.30-18.00 – Konferencia

Egy Dívány a Dunán – 13. Nemzetközi Pszichiátriai és Pszichoanalitikai Találkozó

A 13. Nemzetközi Pszichiátriai és Pszichoanalitikai Találkozó alkalmából belga, francia, svájci, amerikai és magyar szakemberek beszélnek többek között a függőségről, a a gondozói munkában használt médiaeszközökről, az építő és romboló jellegű gondozásról.

Francia és magyar nyelven, szinkrontolmácsolással.

 

A konferencia programja innen letölthető:

Dívány a Dunán program

Dívány a Dunán program 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr478684364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása