Hét szoba, ami a „születéstől a halálig” vezet. A Ferenczy Szakközépiskolában hétfőn nyílt tárlat azt mutatja be, hogyan befolyásolhatja a drog egy ember életét.

 

kiallitas_eloadas_drog_160418ml.jpg

A szobák meghökkentő képeken keresztül mutatják be a születés és a kamaszkor egészséges, illetve a droghasználat következtében eltorzított oldalát. A kiállítást a Tiszavasvári Kábítószer Egyeztető fórum dolgozói készítették. Az interaktív tárlatot a hét végéig lehet megtekinteni a Ferenczyben.

kiallitas_eloadas_drog_160418ml_4.jpg

Úgy gondoltuk, ha hangeffektussal, képekkel, labirintus jelleggel szemléltetjük az élet jó és rossz oldalát - születéstől a halálunkig - akkor talán rá tudunk mutatni, hogyan, miért érdemes a mai fiataloknak nemet mondaniuk a drogokra, hogyan lehet egészségesen élni és jó példát mutatni a társadalomban - mondta el Skrabák Péterné, az MPE OCM Segítő Szolgálat szakmai referense.

kiallitas_eloadas_drog_160418ml_3.jpg

Fotó: Mocsári László

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr478643398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása