MEGHÍVÓ

 

Kedves Kollégák !

 

Az ADDICTUS Műhely 2015. októberi programján a

 

Reménység Szociális és Rehabilitációs Alapítvány Rehabilitációs Intézménye 

 

mutatkozik be.

 

Az intézményről:

„Elsődleges célunk, hogy az alkoholbetegek és családtagjaik a lehető legtöbb információ birtokába jussanak az alkoholfüggőségről, és felkínáljunk egy terápiás lehetőséget, mely reményünk szerint segítséget jelenthet a gyógyulás útján való elindulásban, mind az alkoholbetegek, mind családtagjaik számára.

Az "alkoholbeteg" elnevezéssel azt kívánjuk képviselni, hogy az alkoholizmus betegség, nem jellemgyengeség, noha a jellem "gyengesége", érzelmi zavarok, személyiségbeli torzulások meghúzódnak hátterében. Az ezekkel való szembenézésre kínáljuk rehabilitációs programunkat minden alkoholproblémákkal küzdő sorstársunk számára.  

Bentlakásos rehabilitációs intézményünk 2010-ben kezdte el gyógyulni vágyó alkoholbetegekért működését. A terápia 5-6 hónapig tart bentlakással, teljes ellátással térítési díj ellenében. Elmondhatjuk, hogy akik a csoportterápiát "végigcsinálják" értékes és saját élménnyel is rendelkező szakemberekkel, jól működő közösséggel, azok talpon tudnak maradni. „

 

Időpont: 2015. október 20. kedd 10 h

Helyszín: 1103 Budapest, Vaspálya utca 56.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr147953774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása