Időpont: 2013. január 15. 

Téma: Lejönni a heroinról, a drogról való leszokás.

Helyszín: Tilos Rádió stúdiója

Szerkesztő:

Vendégeink: Kubiszyn Viktor és Centgraf Károly

Kubyszin Viktor  a Drognapló című könyv szerzője, újságíró, felépült szenvedélybeteg, és a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió  Drogterápiás Otthona, részéről  Centgraf Károly, programvezető, szociális munkás, családterapeuta.

Az alapprobléma az mindig valahol a gyermekkortól datálódik, amikor nagyon sok minden eldől egy emberben, hogy a személyiségfejlődése milyen irányt vesz Ez valahol nagyon kis gyermekkorban el tud dőlni. De ez nem egy ilyen fátum, nem a végzetről beszélünk. hanem arról, hogy milyen viselkedésmódok vésődnek be akár a kapcsolatainkra nézve, amiket megpróbálunk újraélni a felnőttkorunkban. Ezek felülírhatóak akár a későbbiek folyamán. És a terápia ezekre megy rá. Azoknak a személyiségdeficiteknek a pótlására, amik nem tudtak jól működni gyerekkortól kezdve, nem alakultak ki vagy nem funkcionáltak rendesen.

Az adás a 11. perc 11. másodpercénél kezdődik, érdemes odatekerni. Az adás szóra klikkelve már kezdődik is a hanganyag.

Drogproblémák 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr715036615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása