A Kék Pont Party Service azért jött létre, hogy biztonságosabbá tegye a partizást, csökkentse a parti drogok okozta ártalmakat és segítse egy olyan partizó életstílus kialakulását, amely az örömre, a zenére, a közösségre és a közös tánc általi kiteljesedésre helyezi a hangsúlyt. 

 

Nem (csak) fiataloknak... - Kék Ponty Party Service

Ott voltunk 1999-ben az első Ozora Fesztiválon és láttuk felépülni 2010 legnagyobb parti sátrát a Szigeten. Azóta már több száz partin voltunk jelen és több ezer partizóval kerültünk kapcsolatba.

Mindent ingyen adunk és soha sem kérdezzük, hogy ki vagy, de mindent megteszünk azért, hogy a partizás élménye a lehető legbiztonságosabb legyen Neked!

Cím/Address: Gát utca 25., Budapest, Hungary, 1095 - 
Telefon: 06 (1) 215-78-33
Honlap: http://www.kekpont.hu/partyservice.htm

Önkénteseink óvják a partikultúrát, védik az egészséget és olyan speciális információkat nyújtanak a partizóknak, amelyekkel csökkenthetik a droghasználat okozta ártalmakat, elérhetnek kezelőhelyeket vagy felismerhetik magukban a szer okozta életvezetési problémákat még akkor, amikor éppen kialakulóban vannak.


Több mint tíz éve adunk friss vizet, szőlőcukrot, gumióvszert, vitaminokat és kalciumot a partikon felépített standunkon. Segítünk, ha sok lett a szer, de abban is, hogy ne legyen sok.

1998 óta vagyunk jelen az elektronikus zenei színtereken és elsőként mutattunk utat a biztonságosabb partizás felé. Nincs szükségünk díjakra, a legnagyobb elismerés a partizók szeretete.

Ha partiszervező vagy és szeretnél Party Service szolgáltatást a partidra, keress minket telefonon vagy emailben!

E-mail: bluepoint@t-online.hu 

Forrás: egeszsegkalauz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr543085198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása