Miért költ hajfestékre? Miért van annyi gyereke? És miért vesz a gyerekeinek kólát, csipszet meg olcsóbb okostelefont? Sokan teszik fel ezeket a... 

 

Miért költ hajfestékre? Miért van annyi gyereke? És miért vesz a gyerekeinek kólát, csipszet meg olcsóbb okostelefont? Sokan teszik fel ezeket a kérdéseket, mi is számtalan ilyen nézői levelet kapunk egy-egy riportunk után. Tettünk egy kísérletet arra, hogy választ adjunk ezekre a kérdésekre, és megértsük, milyen belülről megélni, ami felett mi kívülről könnyen ítélkezünk. L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője évek óta segít nélkülözőkön, és tanítja is őket: ő magyarázta el Moskovics Juditnak, amit néha valóban nehéz megérteni.

 Forrás: rtl.hu 

közszolgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr9712888410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása