Ezt a kérdőívet a TASZ Betegjogi programja készítette. Segítségével szeretnénk tisztább képet kapni a HIV-vel élők egészségügyben szerzett tapasztalatairól Magyarországon. Nagyon sok történetet hallottunk már az egészségügyben tapasztalt diszkriminatív hozzáállásról, az ellátás elutasításáról, stigmatizáló légkört teremtő orvosokról és nővérekről, és több embernek adtunk már jogi tanácsot, vagy képviseltünk már ilyen ügyekben. De hallottunk történeteket lelkiismeretes és korrektül eljáró orvosokról, egészségügyi dolgozókról is. Most azt szeretnénk megtudni, hogy te milyen tapasztalatokat szereztél. Abban bízunk, hogy a tapasztalatok összegyűjtésével és elemzésük nyilvánossá tételével a HIV-vel élők jobb ellátásáért dolgozhatunk.
A részvétel önkéntes és anonim. A TASZ semmilyen személyazonosításra alkalmas adatot nem tárol a kérdőívet kitöltőkről!

A kérdőív december elején jött ki és már 27-en kitöltötték.
Nagyon fontos lenne, ha a számotokra elérhető csatornákon keresztül is felhívnátok rá az érintettek figyelmét, hiszen minél többen kitöltik, annál inkább tudják majd használni az eredményeket a problémákról való kommunikációban és a nyomásgyakorláshoz egyaránt.

Köszönjük! 

A kerdőív itt található: 

https://www.surveymonkey.com/r/TASZ-HIV  

kékpont

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr412046465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása