Kedves Kollégák !

 

Az ADDICTUS Műhely 2016. szeptemberi programján intézménylátogatás keretében a Budapest, Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága  

Írisz klub

nevű intézménye mutatkozik be, ahol szenvedélybetegek nappali ellátását biztosítják.

 

Az ÍRISZ KLUB

A nappali ellátást nyújtó intézmény elsősorban, a saját otthonukban élők részére a szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító szolgáltatást nyújt. Lehetőséget ad a napközbeni tartózkodásra, társas kapcsolatokra, valamint az alapvető higiéniai szükségletek kielégítésére. A pszichiátriai betegség és a szenvedélybetegség is hatásaiban nemcsak az azzal élő egyéni érintett, hanem családtagjai, szűkebb, illetve tágabb környezete is, ezért a nappali ellátás a kliens környezete számára is elérhető ellátási formákat biztosít. A nappali ellátási forma fontos eleme a szolgáltatás preventív hatása, hiszen az egyéni szükségletekre alapozott hosszabb távú szociális és mentális gondozással, az életvitel, életvezetés segítésével, a személyiség fejlesztésével, a közösség erejével megelőzhető, hogy a problémával küzdő egyre inkább izolálódjon, állapota rosszabbodjon.

 

Milyen szolgáltatásokat biztosítunk?

  • munkavégzés lehetőségének szervezése,
  • életvitelre vonatkozó tanácsadás, életvezetés segítése,
  • konzultáció
  • szabadidős programok szervezése,
  • szükség szerint az egészségügyi alapellátás megszervezése, a szakellátásokhoz való hozzájutás segítése,
  • hivatalos ügyek intézésének segítése,
  • speciális önszerveződő csoportok támogatása, működésének, szervezésének segítése.

 

Időpont: 2016. szeptember 20. 10 h

Helyszín: 1094 Budapest, Berzenczey  u. 26. 1-es kapucsengő

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr9411684533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása