A kormány honlapján, közleményben határolódik el a drogmegelőzésért felelős államtitkár a Drogellenes Világnapra a tárca támogatásával hirdetett  “Élj tisztán!" programtól.  

 

„Az Emberi Erőforrások Minisztériuma semmilyen módon nem áll kapcsolatban az ’Élj tisztán!’ - Drogellenes Világnap szervezőivel, nem támogatja azt. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a meghívása ellenére nem vesz részt a rendezvényen sem” – olvasható a rövid közleményben.

A június 26-ára a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra hirdetett esemény honlapján azt írják:

„Az Élj tisztán! elnevezésű program az MTVA támogatásával és csatornáin keresztül szólaltat meg szakmai partnereket és ismert személyeket a ma már több generációt érintő témával kapcsolatban. A nagy nyilvánosságra számító egész napos rendezvény résztvevőivel és az esti gálakoncert fellépőivel együtt kívánunk demonstrálni az alábbi szlogen mentén: „Hogyan építsd fel és éld meg tisztán az életed? Te dönts, és ne a drog!”Szóra kívánjuk bírni a társadalom különböző rétegeit, a szakterületek képviselőit, akikkel nyíltan beszélünk korunk égető problémájáról. (...)

Az esemény széleskörű együttműködésnek köszönhetően valósul meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala pártolásával. A rendezvény szakmai partnerei a Magyar Prevenciós Alapítvány, Dr. Zacher Gábor toxikológus, a BRFK Bűnmegelőzési Osztálya valamint a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács” – olvasható még ma is a rendezvény honlapján

medicalonline 

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr487554262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása