Lassan 20 éves, mások által stigmatizáltnak mondható,  egyébként progresszív és jól képzett, mégis nagyon magányos, sőt magára hagyott drogszakma keresi a hiánypótló kompetenciáit szívesen a hazai szenvedélyügy szolgálatába állító,kihívásokat szerető, támogató párját, az üzleti szektorból! Kerítésfestők kíméljenek! A válaszokat Pro Bono jeligére várják.

 

A fenti  képzeletbeli hirdetés gondolata akkor fogalmazódott meg bennem, amikor Joel Bashevkin a San Francisco-i Taproot Foundation ügyvezető igazgatója azt találta mondani a minap egy konferencián, hogy a Pro Bono kapcsolatok valójában olyanok, mint a társkeresés, nagyon meg kell találnia egymást a partnereknek. A Pro Bono a Társadalmi Innovációért elnevezésű konferencia, amelyet február 23-án rendezett meg az Önkéntes Központ Alapítvány a KPMG székházában, egy tömény, hosszú nappal várta az érdeklődőket. Barna Erika, a MADÁSZSZ delegáltjának beszámolója a találkozóról itt olvasható.

 

madászsz

A bejegyzés trackback címe:

https://addictus.blog.hu/api/trackback/id/tr697276549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása